Home

Back

Weblap készítése

2000 óta foglalkozunk weboldalak tervezésével, a hagyományos nyelven íródott oldalaktól kezdve a dinamikus tartalomkezelő és shop rendszerekig. Kiemelt tevékenységünk a weblap készítés, a webdesign és a honlap optimalizálás.

Adminisztrálható weblap készítés

Professzionális igényeket kielégítő CMS rendszerrel készítjük el ügyfeleink honlapjait. Az egyszerűen kezelhető adminisztrációs felületen keresztül bővíthető, módosítható az általunk készített honlap tartalma. Az egyedi arculat a megrendelő elképzeléseit figyelembe véve készül.

Kérje ajánlatunkat

Mobil weblap készítés

Mobiltelefonra optimalizált weblap készítés

Az internetezésre alkalmas okostelefonok térhódítása új igényeket támaszt a weblapokkal szemben. A weblapok nagy része a számítógép monitorára méretezett, ezért a telefonok kijelzőjén néha élvezhetetlen látványt nyújtanak. Telefonon is sok látogatónk lehet, ám az élvezhetetlen weblap miatt elnavigálnak oldalunkról. 

A  mobil böngészőre optimalizált weblap érzékeli a böngészők, illetve készülékek típusát  és igy választja ki a betöltendő oldalt, domainnevet. 

Miben más mint a hagyományos weblap

  1. Egyszerűen kezelhető navigáció
  2. Gyorsan betöltődő tartalom
  3. Méretezhető képek
  4. Csak a lényeges elemeket tartalmazza
  5. A kisméretű kijelzőre optimalizált megjelenés

 

Kérje ajánlatunkat

Webshop készítés

 

Ha Ön is szeretne online boltot nyitni, amely az Interneten keresztül a világ bármely pontjáról, a nap 24 órájában várja a vásárlókat, akkor érdemes megfontolnia ajánlatunkat!
A weblapkészítés honlapkészítés speciális szegmense a webshop készítés. 

Szolgáltatásunkat elsősorban azok számára ajánljuk, akik professzionális és teljesen egyedi kinézetű webáruházat szeretnének nyitni – szemben a számtalan tucat megoldással. Ha már pénzt és energiát fektet egy online bolt létrehozásába, akkor miért érné be az egymásra megszólalásig hasonlító és sok esetben igénytelen megoldásokkal? Legyen az Ön webáruháza a legszebb és a legprofibb, és előzze meg versenytársait! 

Kérje ajánlatunkat